Торшери Nowodvorski — відомі особливості бренду. Дизайнерські рішення в торшерах Нововодворські

Торшери Nowodvorski — відомі особливості бренду. Дизайнерські рішення в торшерах Нововодворські
© Nowodvorski
Характерні риси торшерів Новодворські. Різноманітність торшерів Nowodvorski та особливості використання різних варіантів виробів залежно від дизайну.

Модні тенденції завжди залишалися циклічними, і поступове повернення популярності настільних освітлювальних приладів нікого не здивувало. Тільки тепер це сприймається не як пережитки минулого, а як сучасне та стильне доповнення до просторів практично будь-якого дизайнерського стилю. Відмінно впорається з декоративними завданнями та виконанням прямих функцій торшер Nowodvorski. Продукція цього бренду легко стане своєрідною родзинкою не тільки у вашому будинку, а й в офісі чи іншому приміщенні.

Відомі риси в торшерах Новодворські

Торшери Nowodvorski

Загальними характеристиками для всіх настільних та підлогових виробів для освітлення бренду стали висока якість виконання з мінімальними ціновими пропозиціями.

Бренд пішов на зниження цін не за рахунок погіршення якості продукції та її збирання, утончення стінок продукції, а шляхом удосконалення конструкції та максимальної автоматизації виробничих процесів.

Зведення браку до мінімуму, ретельно проведена оптимізація трудових та матеріальних ресурсів, і результат не забарився. Якісна продукція з вигідними ціновими пропозиціями — саме те, що потрібно в сучасних реаліях. Такий підхід багато в чому обумовлює популярність продукції бренду.

Торшери Nowodvorski — різноманітність для кожного

Торшер Новодворські

Торшери польського бренду Новодворські — це звичне для багатьох поєднання скла, металу, пластику та текстилю у різних комбінаціях. Проте професійний підхід до реалізації дизайнерських ідей дозволив компанії створити багатоликість, що дозволяє кожному підібрати ідеальний варіант для себе:

  • Світильники, виконані в стилі самотньо стоячих стійок, які доповнюються невеликими за розмірами ліхтарями, схожими на плафони Монако, Loft.
  • Конструкції аркового типу, оснащені стійкою основою та доповнені масивними абажурами, виготовленими з легкого текстилю Cyclon.
  • Триножні моделі — Muse.
  • Вироби доукомплектовані столиками, а в деяких випадках і допоміжними поличками.
  • Пристрої з кількома лампами Julia, Robin, Hotel.
  • Сучасні інтерпретації канделябрів та свічників — Twisl, Isabella.

Для всієї продукції бренду, як і раніше, властива функціональність, надійність і практичність. Зокрема, виробник передбачив можливість економії на витратах під час експлуатації. Виявилося це шляхом встановлення у більшість виробів спеціальних набоїв, адаптованих під використання сучасних варіантів світлодіодних джерел світла.

Незвичайні прийоми використання торшерів Новодворські

Торшер Новодворські в інтер'єрі

Якщо підійти до вибору торшера від бренду Новодворські відповідально, то можна підібрати варіант таким чином, щоб за його допомогою вирішити деякі дизайнерські ідеї або змінити візуальне сприйняття всього приміщення.

  • Для початку можна скористатися звичним для багатьох методом, підбираючи відтінки, форми плафонів, а також перевіряючи, як виглядатимуть абажури з різними параметрами освітлення. Використання світлих світильників дозволить візуально розширити простір, наповнивши його легкістю. Темні вироби дозволяють притінити надмірну яскравість, що утворилася, трохи погасити наявне зайве світло в приміщенні.
  • Не варто забувати про можливість вибирати розміри, що також важливо у дизайнерських задумах. Використання низького торшера візуально знижує стелю, тоді як застосування світильників з довгою ніжкою дозволяє візуально збільшити приміщення. При цьому площа приміщення не має особливої ролі. Навіть у невеликій, заставленій меблями кімнаті відмінно виглядатиме високий торшер, але тільки за умови його витонченості.

Виробник також пропонує дуже лаконічні вироби, що мають високу функціональність. Є можливість коригування кута нахилу встановлених у пристрій ламп, зміна вектора освітлення за допомогою повороту спеціально вбудованих рухомих плафонів. Не варто забувати про штативи, що гнуться, які зустрічаються на багатьох торшерах Nowodvorksi. Також представлені моделі, які мають більш декоративні функції, ніж прямі.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
18.01.2023 в 21:18 Рейтинг: 4.7 // 3
Теги: Торшери Nowodvorski, торшер Nowodvorski
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.