Toyota Land Cruiser 300: версія GR Sport – це найкраще, що могло статися

Toyota Land Cruiser 300: версія GR Sport – це найкраще, що могло статися
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Для забезпечення маневреності та зручності переміщення в автомобіль включили не лише центральний диференціал, а й два додаткові.

Сучасній людині проблематично обійтися без автомобіля. Відмінним варіантом може стати Тойота Ленд Крузер 300. Ця машина вирізняється потужністю та продуктивністю.

Відмінні особливості

І в моделі Toyota Ленд Крузер 300, як і в раніше представлених, присутня рамна конструкція, цілісний задній міст, а також незалежна підвіска, розташована спереду. Але рама в сучасній моделі має більш габаритний перетин. Це вплинуло рівень міцності, на надійності. Позашляховик оснастили турбомотором V6. Хоча було видалено кілька циліндрів, рівень потужності при цьому не знизився. Це дає можливість експлуатувати автомобіль у різноманітних умовах.

Раніше автомобіль комплектували бензиновим двигуном. Тепер до складу входить турбодизель, шість циліндрів. Усе це позитивно вплинуло рівень потужності (близько 299 к.с.). Ще одне нововведення – це введення 10-ступінчастої автоматичної коробки передач. Для забезпечення маневреності та зручності переміщення в автомобіль включили не лише центральний диференціал, а й два додаткові. Їх можна запускати одночасно чи по черзі. Все залежить від того, де саме рухається автомобіль. Діаметр коліс, що входять до складу автомобіля, – 18 дюймів. Це забезпечує зручність переміщення не тільки по асфальту, але і пересіченою місцевістю.

Toyota Land Cruiser 300: версія GR Sport – це найкраще, що могло стати

Особливості автомобільного салону

  • Передня панель відрізняється масивністю та цікавим оформленням. Центральна консоль відрізняється значними габаритами. Це дало можливість розробника з максимальним комфортом розмістити всі необхідні прилади.
  • Для зручності переміщення до складу введено зручні та комфортні крісла, оснащені якісним профілем, а також широким діапазоном регулювання. Для пасажирів, які розташовані позаду, підготовлено зручний диван. За потреби можна змінити положення спинки.
  • Всі крісла та сидіння оснащені можливістю підігріву або вентиляції. Це створює найбільш комфортні для переміщення умови взимку та влітку. При цьому важливо правильно все використовувати.
  • Багатьом людям, які були присутні на презентації, сподобався багажний відсік. Але деякі автолюбителі зазначили, що він трохи недоопрацьований.

Сучасний позашляховик виділяється безліч цікавих та привабливих фішок. Саме тому кожна людина, яка зупинить свій вибір на цьому автомобілі, зможе відшукати собі щось цікаве.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
21.10.2022 в 20:42 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: Toyota, авто, Land Cruiser
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.