Camo Studio для iPad — нова потужна програма для потокового передавання та запису

Camo Studio для iPad — нова потужна програма для потокового передавання та запису
© Camo Studio
Якщо ви робите щось із потоковим передаванням чи записом або хочете почати, Camo Studio для iPad стане чудовим інструментом для творців.

Дотепер Camo був вражаючою програмою для Mac, яка дозволяє використовувати iPhone або іншу камеру як веб-камеру. Тепер фіналіст Apple Design Award запустив абсолютно новий досвід, розроблений для iPad разом із iPadOS 17, який дозволяє користувачам транслювати та записувати з розширеними функціями, використовуючи свої улюблені камери та мікрофони. Якщо у вас виникли питання по використанню камери, зверніться до нас в Аптаун. І це абсолютно безкоштовно…

Новий рівень продукту

Camo Studio для iPad була запущена сьогодні, а розробник Reincubate поділився всіма подробицями у своєму блозі. Він написав що вони переносять Camo на нову платформу — iPad — із новими потужними функціями потокового передавання та мультиджерелами «картинка в картинці» (PiP). Camo Studio для iPad — це ще один крок до усунення тертя для творців, що дозволяє будь-кому легко створювати чудовий вміст за допомогою інструментів, з якими вони відчувають себе більш впевнено, незалежно від свого досвіду.

Camo Studio для iPad

Висока якість безкоштовно

Reincubate дуже щедро пропонує Camo Studio для iPad безкоштовно — без зобов’язань і покупок у програмі. Засновник Ейдан Фіцпатрік підкреслює, що це «цілком безкоштовно», і компанія не планує стягувати плату за новий потужний додаток для iPad.

Функції Camo Studio для iPad

Ось як Reincubate описує основні можливості:

  • Підключіть професійну камеру та мікрофон до свого iPad і транслюйте в дорозі або одночасно записуйте на вбудовану пам’ять або на під’єднану карту USB/SD.
  • Транслюйте консольні ігри за допомогою картки захоплення на Twitch, YouTube або в будь-якому іншому місці, з PiP, веб-накладеннями та інтегрованими елементами керування потоком, включаючи чат.
  • Підключіть iPad до камери, комутатора чи цифрової дзеркальної фотокамери за допомогою ключа та використовуйте його як більший екран/монітор.Виконуйте всі три функції одночасно, досягаючи того, що раніше вимагало традиційного «комп’ютера», але лише з iPad або iPad Mini. Зрештою, iPad — це комп’ютер.

І є маса більш цінних функцій, таких як:

  • Швидко перемикайтеся між вбудованими та власними сценами одним дотиком
  • Підключіть iPad до портативної консолі, наприклад Nintendo Switch
  • Наповніть свої потоки своєю особистою естетикою
  • Отримайте доступ до чату, ініціюйте потокові події тощо за допомогою панелі потоку Camo Studio

Усе відео транслюється безпосередньо на вибрану вами службу, усі записи зберігаються локально на вашому iPad.

Вимоги Camo для iPad

Camo Studio для iPad

  • iPad з A12 або новішою версією iOS 17
  • Для трансляції або запису у фоновому режимі потрібен iPad з M1 або M2
  • Завантажте Camo Studio для iPad
  • Camo Studio для iPad тепер доступна в App Store — абсолютно безкоштовно.

Я використовую Camo для Mac протягом кількох років і мене справді вразило програмне забезпечення та команда, яка за ним стоїть. Якщо ви робите щось із потоковим передаванням чи записом або хочете почати, Camo Studio для iPad, схоже, стане чудовим інструментом для творців.

Пориньте в потокове передавання або запишіть своє наступне відео лише кількома дотиками — відточіть сцену, підключіть камеру та з легкістю почніть творити — все це безпосередньо з вашого iPad. Чому б не спробувати версію програми-фіналіста Apple Design Award 2023 для iPad вже сьогодні?

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
07.10.2023 в 10:48 Рейтинг: 5.0 // 3
Теги: софт, iPad, Camo Studio, потокове передавання
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.