Ефективна турбота про газон із застосуванням зрошувачів

Ефективна турбота про газон із застосуванням зрошувачів
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Зрошувачі є важливим елементом системи поливу і відповідають за розподіл води на ділянці.

Підтримання правильного рівня зволоження газону — це важливе завдання для піклування про здоров'я та красу газонного покриття. Метод поливу дощуванням є одним із найбільш ефективних способів досягнення цієї мети, і ключовим компонентом такого методу стали зрошувачі для поливу.

Як працюють зрошувачі для поливу?

Такі елементи, як зрошувачі для поливу, є своєрідними перехідниками між форсункою і трубопроводом, виконуючи важливу функцію в системі поливу. Висувні моделі, піднімаючись над рівнем газону під час поливу, забезпечують рівномірне покриття поверхні. Деякі моделі зрошувачів бувають не висувними, але вони надійно під'єднуються до трубопроводу через різьбове з'єднання й оснащуються форсунками для оптимального розподілу води. Статичні зрошувачі призначені для монтажу в ґрунт. Вони забезпечують максимально ефективне поливання.

Основні різновиди

На сайті спеціалізованого інтернет-магазину Poliv UA представлені зрошувачі наступних видів: 

  • висувні моделі;
  • не висувні моделі;
  • моделі зі зворотними клапанами.

Висувні види мають різні висоти висування. Це дозволяє адаптувати зрошувач до різних вимог газонного покриття. Не висувні види ідеально підходять для різних зон поливу і можуть мати інтегрований редуктор тиску для ефективного використання води.

Моделі зі зворотними клапанами запобігають витоку води після циклу поливу, особливо це потрібно у випадках, коли зрошувачі встановлені на різних висотах.

Ефективна турбота про газон із застосуванням зрошувачів

Особливості вибору

Poliv UA пропонує велику різноманітність зрошувачів, які можна замовити у зручному, доступному режимі онлайн. Магазин постійно оновлює свій асортимент, стежить за наявністю товарів та забезпечує актуальні ціни. Купівля зрошувачів у Poliv UA стане оптимальним та вигідним вибором, проте перед тим, як робити вибір, необхідно враховувати деякі важливі фактори. Необхідно звернути увагу на такі показники, як:

  • якість;
  • ціна;
  • об'єкт поливу;
  • виробник та ін.

Особливою популярність мають віялові зрошувачі Hunter, які відрізняються високою якістю. Такі якісні вироби на сайті спеціалізованого магазину можна придбати за прийнятною ціною. Важливо звернути увагу на висоту висування, щоб забезпечити оптимальне покриття газонної поверхні. 

Зрошувачі та форсунки на сайті https://poliv.ua/tovary/obladnannia-dlia-avtomatychnoho-polyvu/forsunky-dlia-avtopolyvu/ магазину Poliv UA можна придбати за доступною ціною та з оперативною доставкою.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
06.01.2024 в 17:17 Рейтинг: 4.5 // 6
Теги: система автополиву, зрошувачі для поливу
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.