Як правильно робити мінет: секрети позамежного орального сексу

Як правильно робити мінет: секрети позамежного орального сексу
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Слід вивчити не лише різні практики, але і підготувати додаткові матеріали, такі як лубриканти, що дозволяють зробити процес неймовірним та незабутнім

Класний мінет — це жіноче мистецтво на рівні того, наскільки чоловік вміє робити своїй другій половині гарні «компліменти». З першого разу може вийти далеко не так, як ви це уявляєте, проте це не привід для того, щоб думати, що ви для цього не підходите. Все приходить з досвідом та практикою. Ну і звичайно слід вивчати не лише різні практики, але і підготувати додаткові матеріали, такі як лубриканти, що дозволяють зробити процес максимально неймовірним та незабутнім. Ви можете перейти на сайт інтернет-магазину TEMPT та познайомитися з асортиментом доступних гелів, змазок та спреїв для орального сексу. Вони стануть гарним доповненням для того, щоб подарувати своєму коханому великий кошик яскравих емоцій.

Оральні ласки — чому без них секс неповний

Секс — це доволі тісна близькість партнерів, яка тільки може бути після платонічних та духовних стосунків. Для того, щоб зв'язок тіл був максимально відвертим та цілісним, слід його урізноманітнити. У такому випадку оральний секс буде гарною прелюдією та гарною порцією пороху для неймовірного вибуху адреналіну та задоволення. 

Якщо ви хочете навчитися робити якісний мінет для того, щоб приносити чоловіку справжнє задоволення, слід забути про скованість. Якщо весь процес вас будуть супроводжувати думки, що це аморально, гидко, розпусно та грішно, то повноцінно розслабитися, віддати волю емоціям не зможете, це буде відчувати й ваш партнер.

Гарний мінет приносить користь обидвом партнерам. Для чоловіка це доказ відвертих стосунків та більш яскраві оргазми. А для жінки це підвищення самооцінки, впевненості в собі, можливості отримати більше збудження.

як правильно робити мінет

Як обрати змазку для орального сексу

Оральні ласки полюбляють додаткову вологу, тому гель для мінету буде гарним помічником. Завдяки використанню лубрикантів процес буде набагато приємніше та сповненим гарними смаками та насиченими ароматами.

Обирайте спрей для мінету на водній основі, тому що:

  • такі варіанти мають найбезпечніший склад;
  • не залишають відчуття липкості;
  • гарно сприймаються і легко вбираються шкірою;
  • можуть використовуватися для інших видів сексу;
  • сумісні з більшістю іграшок для дорослих;
  • мають легку та приємну текстуру.

До того ж, спрей для глибокого мінету на водній основі не потребують змивання, а при надлишку легко видаляються просто водою. 

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
09.05.2024 в 09:12 Рейтинг: 4.8 // 8
Теги: мінет, Оральний секс
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.