Як українцю отримати візу в США

Як українцю отримати візу в США
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Для того, щоб розраховувати на отримання візи до США, варто брати до уваги кілька важливих аспектів.

Сьогодні багато людей мріють про те, щоб перебратися до США. Не стали винятком й українці. Для того, щоб зробити це на законних підставах, потрібна віза в США, яка видається у консульстві. Або можна відвідати сайт ticket2america.com/vizausa, де також можуть вам допомогти з цим питанням.

У яких випадках може бути потрібна віза до США?

Щоб отримати дозвіл на відвідування Америки, слід спочатку отримати візу. Але при цьому важливо враховувати, що її наявність не є гарантією того, що людину таки потрапить до США.

Безперечно, за наявності візи можна доїхати до аеропорту або до пункту перетину кордону. І саме на кордоні прийматимуть рішення відповідальні особи.

Тип візи

Перед тим, як розпочинати оформлення візи в США, варто визначитися з відповідним типом. Можна отримати як одноразову, так і багаторазову візу. Від того, яку саме візу отримано, залежить і те, скільки разів людина зможе перебратися через кордон:

  • Одноразова віза дає можливість переміщатися через кордон лише двічі (під час заїзду до країни та при поверненні до України). Такий вид візи часто видають тим людям, які беруть участь у наукових конференціях, у змаганнях.
  • Багаторазові візи дають можливість протягом встановленого часу перетинати кордон багато разів. Цей варіант ідеально підходить для активних туристів, для представників бізнесу та для артистів.

Термін оформлення

Слід брати до уваги й те, що термін оформлення дозволу на в'їзд на територію Америки багато в чому залежить від обраної категорії та від того, яку мету переслідує заявник. У деяких випадках термін оформлення візи складає лише один-два дні. Але в деяких випадках може знадобитися не менше кількох місяців. Не варто забувати про те, що потреба в отриманні візи може виникнути, наприклад, щоб потрапити до США на операцію. Ця інформація береться до уваги. Це сприяє скороченню терміну оформлення візи.

Як українцю отримати візу в США

Основні вимоги

Для того, щоб розраховувати на отримання візи до США, варто брати до уваги кілька важливих аспектів. Візовий офіцер, який проводить співбесіду та приймає рішення, звертає увагу на кілька ключових аспектів:

  1. Обов'язково уточнюється, чому людина планує вирушити до Сполучених Штатів Америки.
  2. Чи має людина достатню кількість коштів, яка дозволяє їй нормально проживати на території США.
  3. Обов'язково уточнюється і той факт, що людина має довести не зацікавленість в імміграції до США.

Тільки відповідальний підхід та облік багатьох аспектів дозволить отримати візу до США доволі швидко.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
24.09.2023 в 22:02 Рейтинг: 5.0 // 3
Теги: віза, США
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.