Як вибрати дизайн квартири в 2023 році?

Як вибрати дизайн квартири в 2023 році?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Сьогодні кордони між стилями дещо розмиті й досвідчені дизайнери вміють гармонійно поєднувати різні елементи між собою для досягнення результату.

Інтер'єр — це втілення світогляду людини. Від того, які власник має хобі, як відпочиває, скільки часу проводить вдома, залежить стиль та наповнення його будинку, які впливають на комфорт перебування в ньому. Однак, тут варто розуміти ще й те, що деякі стилі є більш вимогливими до площі приміщень, висоти стель і т.д. (наприклад, стиль барокко важко уявити в хрущовці). Також перед тим як розпочинати ремонт варто чітко визначитись з кількістю людей, які будуть проживати у квартирі одночасно та перспективами використання квартири (можливо мова йде про розробку проєкту для житла, що буде здаватися в оренду) тощо. Деталей багато, однак про все поступово.

Одразу зазначимо, що не дивлячись на те, який стилістичний напрям торкнеться струн Вашої душі, замовити дизайн проєкт квартири краще тут: https://soprano.in.ua/dizayn-interyera-khmelnitskiy.

Студія дизайну представлена в Україні вже не перший рік й має безліч переваг перед конкурентами, серед яких: доступні ціни на всі види послуг; бездоганна репутація, що завдячує роботі в команді справжніх професіоналів своєї справи; висока швидкість розроблення проєкту будь-якої складності тощо.

дизайн квартири

Крім того, що в компанії можна замовити дизайн квартири, будинку чи комерційного приміщення (салону краси, офісу, кафе, ресторану), вона також займається ремонтами. Докладніше можна почитати тут: https://soprano.in.ua/remont-kvartyr-khmelnytskyy й пропонує матеріали власного бренду Soprano. 

Повертаючись до вибору стилю зазначимо, що варто слідувати наступному алгоритму:

  • Бюджет. Треба визначитись перш за все з бюджетом. Так, реалізація стилю лофт в інтер'єрі та класичний стиль — зовсім різні речі. Лофт — більш бюджетний, однак за певних умов. Якщо у Вас у квартирі є балки й дійсно видніється цегла — то це класний варіант, який дозволить отримати гарне приміщення за невеликі гроші. Якщо ж цього немає, то все також не буде дешево — штучні матеріали, які будуть виглядати натурально також не коштують мало. Однак, в кожному випадку це узгоджується індивідуально.
  • Колір. Далі варто обрати кольори, які подобаються більше за інші. Наприклад, якщо Ви шаленієте від блакитного та білого, то середземноморський стиль — саме те, що треба. А ось для людей, які полюбляють темно-зелений, глибокий синій чи марсала підійте класика. Однак, це ж лише один із кроків, які допоможуть зробити правильний вибір. Тут також треба все узгоджувати з площею приміщень (світлі кольори дозволять зробити простір візуально більшим й зменшити “тиск”).
  • Форми. Після треба визначитись з типом форм, які більше до вподоби — чітки та прямі чи округлі. 
  • Матеріали. Далі — обрати матеріали, які подобаються найбільше. Дерево? Мармур? Фарба на стінах? Варіантів безліч. 
  • Визначити кількість людей та їх стиль життя. Для молодих сімей з дітьми більш практичним буде мінімалізм, для романтичних натур гарною ідеєю буде стиль прованс, для людей похилого віку — класичний стиль тощо.

дизайн квартири

Не варто забувати й про те, що сьогодні кордони між стилями дещо розмиті й досвідчені дизайнери вміють гармонійно поєднувати різні елементи між собою для досягнення ідеального результату.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
06.10.2023 в 18:32 Рейтинг: 5.0 // 1
Теги: інтер'єр, дизайн інтер'єру
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.