Які товари з Китаю користуються популярністю та найчастіше доствляються українцям

Які товари з Китаю користуються популярністю та найчастіше доствляються українцям
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Сьогодні кожен може купити різні товари через китайські компанії та оформити їх доставку.

Китай – дуже велика та унікальна країна, де можна купити буквально будь-що. На ринках і магазинах можна знайти товари на будь-який смак: від класичних магнітиків на холодильник до оригінальної побутової техніки. При цьому купівлю та доставку можна організувати онлайн. Для цього потрібно довіритися професіоналам. Наприклад, можна оформити доставку з Китаю в Україну через Pollux, тоді надійна компанія доставить необхідні товари в цілості та за короткий проміжок часу.

Популярні товари для особистого користування

Найчастіше замовляють унікальні та дорогі товари, які не виробляються в Україні або коштують дуже дорого:

  1. Одяг та тканини. Найбільший попит має шовк, особливо прикрашений візерунками. Він широко використовується для пошиття одягу в Україні.
  2. Прикраси з нефриту та сувеніри, різноманітні монети з ієрогліфами. Ці товари користуються популярністю для подальшого продажу в інтернет-магазинах.
  3. Взуття, одяг зі шкіри. У Китаї можна недорого придбати якісний шкіряний одяг та взуття, а також натуральні шуби. Експерти рекомендують особливу увагу звертати на шви під час вибору необхідного одягу. Головна особливість цих товарів у тому, що вони не кожному підійдуть за комплекцією, оскільки статура азіатів трохи відрізняється.
  4. Косметика. Ринок косметики у Китаї дуже великий. Популярністю користуються як вже відомі косметичні бренди, так і засоби з нестандартними елементами у складі, такими як зміїна отрута.
  5. Чаї та суміші трав. Китайський чай користується популярністю у всьому світі, особливо пуер.

Які товари з Китаю користуються популярністю та найчастіше доствляютьс

Що можна придбати для комерційного користування

Обираючи товари з метою подальшого перепродажу, слід звертати увагу не лише на якість продукції, а й на її релевантність у цільової аудиторії в Україні, на доступність ціни. Комерційні товари складаються з кількох категорій:

  • техніка та гаджети. Велика кількість смартфонів, планшетів, ноутбуків та комп'ютерів, побутова техніка;
  • аксесуари та прикраси. У Китаї велика кількість не лише оригінальної продукції, а й дуже якісних реплік відомих брендів;
  • іграшки. Великим попитом користуються конструктори та музичні іграшки з мелодіями без слів. Особливість полягає в тому, що інтерактивні іграшки йдуть китайською мовою.

Для швидкого та безпечного транспортування товарів з Китаю в Україну слід звертатися до компанії Pollux. Фахівці допоможуть вибрати найоптимальніший маршрут та прорахувати всі особливості.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
27.01.2024 в 19:39 Рейтинг: 5.0 // 3
Теги: логістика, товари, доставка
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.