Харчовий етиловий спирт «Пшенична сльоза»

Харчовий етиловий спирт «Пшенична сльоза»
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
З усіх переваг етанолу «Пшенична сльоза» найважливішим, що виділяються експертами, є практично повна відсутність домішок у готовому продукті.

Харчовий етиловий спирт «Пшенична сльоза» по праву вважається еталоном якості спиртової промисловості. Цей вид етанолу вперше з'явився в Україні та досить швидко завоював серця виробників елітного алкоголю по всьому світу.

Спирт «Пшенична сльоза» виготовляється за унікальною технологією, заснованою на процесі бродіння з подальшою багаторазовою фільтрацією браги, що вийшла.

Для виробництва використовують виключно тверді сорти пшениці. Перед тим, як запустити в роботу, зерна попередньо очищаються від зайвого пилу та інших небажаних компонентів.

Замовити спирт марки «Пшенична сльоза» в Україні можна тут https://luxe96.com.ua/ru/spirt-pshenychna-sleza.

Переваги нового питного спирту «Пшенична сльоза»

Спирт Пшенична сльоза від виробникаВизнані гуру в алкогольній промисловості одразу назвали питний спирт «Пшенична сльоза» новим словом у галузі виробництва етанолу. Це стало можливим завдяки комплексу характеристик, які раніше не зустрічалися в алкогольній продукції.

Ось деякі з переваг цього класу спирту:

  1. Виробники гарантують відсутність головного болю при помірному споживанні продукту.
  2. Нема потреби додавати в горілку інші інгредієнти, крім дистильованої води.
  3. У готовій горілці не спостерігається характерний спиртовий запах або присмак.

Опираючись на ці якості, не лише українські виробники алкогольних напоїв, а й представники інших країн часто цікавляться продуктом та замовляють його для своїх спиртових заводів.

З усіх переваг етанолу «Пшенична сльоза» найважливішим, що виділяються експертами, є практично повна відсутність домішок у готовому продукті. Для цього у виробництві використовують пшеницю найвищої якості та багатоступеневу систему фільтрації.

Застосування спеціального обладнання дозволило отримати рекордно малий рівень вмісту домішок — метанолу, альдегідів та ін.

Які напої можна приготувати зі спирту «Пшенична сльоза»?

Замовити спирт «Пшенична сльоза» Ви можете і для приготування алкоголю. Просто додайте в приготовлену горілку корицю, мигдаль чи зерна, і у вас вийде міцний напій із незвичайним рецептом.

При цьому вживання напою на основі «Пшеничного сльози» не викликає жодного дискомфорту — голова не хворітиме, а смак напою не псують сивушні олії та домішки. Напій не викликає печіння у горлі, запах нейтральний, а відчуття на ранок не псує похмільний синдром.

Окрім алкогольної продукції «Пшеничну сльозу» часто використовують кондитери для приготування десертів та солодощів — тортів, ромової баби тощо.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
26.11.2022 в 17:38 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: Пшенична сльоза, харчовий спирт, етиловий спирт
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.