Квіти, які піднімають настрій

Квіти, які піднімають настрій
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якщо засмутили людину, подаруйте гортензії, вони попросять за вас пробачення. Квіти означають щирість у неромантичних почуттях, повагу та вдячність.

Тендітні квіти https://camellia.ua/ua, це не тільки гарний подарунок на будь-яке свято, а ще прекрасний спосіб підняти настрій. Є рослини, які допоможуть вам забути про сумні думки, та налаштуватися на позитив.

Запашні та гарні квіти для позитиву

букет квітівОсь деякі варіанти для подарунка:

  1. Якщо засмутили людину, подаруйте їй гортензії, вони попросять за вас пробачення, створять атмосферу спокою та миру. Квіточки означають щирість у неромантичних почуттях, повагу та вдячність.
  2. Зробити похмурий день сонячним та яскравим, дозволити собі посмішку та мрії у щасливе майбутнє, допоможуть соняшники. Вони швидко прибирають смуток, дивлячись на них, хочеться жити та радіти кожному дню. Будуть гарним подарунком людині, яка хворіє.
  3. Гвоздики у смужку допоможуть подолати хандру через розрив стосунків або нерозділеного кохання. Вони підійдуть як дівчині, так і хлопцю. Колір повинен дуже подобатись людині, якій зараз погано.
  4. Якщо вам хочеться збадьорити колегу по роботі або директора, не переходячи робочі грані, візьміть орхідеї. Вони елегантні, стримані та дуже красиві. Можна обрати букет або купити квітку у горщику.
  5. Звичайно троянди, особливо, якщо подобається їх неперевершений аромат. Їх дарують не тільки коханим або дружинам, бутони підійдуть усім без винятку.
  6. Не тільки квіти у букеті можуть підняти настрій, для любителів кімнатних рослин, придбайте алое. Хоч, на перший погляд, здається що ця рослина немає нічого спільного із гарним настроєм, бо вона не цвіте, але це не так. Алое не тільки буде слугувати як окраса інтер’єру, а ще допомагати вам бути гарною. Гель цієї рослини дуже корисний, ви зможете зробити різноманітні засоби для обличчя та волосся.
  7. Аспідістра ще один вид кімнатної рослини, який також буде дарувати натхнення та надії. Річ у тому, що ця квітка перероджується за будь-яких умов. Вона не боїться посухи, сильного полива, спеки та холоду. Це справжній символ того, що надія є завжди.
  8. Товстянки підійде до усіх куточків квартири або офісу. Її ще називають «грошове дерево». Вважається, якщо подарувати рослину бідній людині, то вона дуже скоро розбагатіє. Завдяки їй, з’явиться натхнення на працю та зліт кар’єрними сходинками.

 Які кольори квітів впливають на настрій 

Не тільки бутони допоможуть налаштуватися на гарний настрій, а й відтінки самих пелюсток:

  • Фіолетовий це натхнення, душевний спокій, гармонія із самим собою. Стане прекрасним радником, коли треба виконати творчу роботу, надасть сил та поверне рівновагу.
  • Рожевий колір означає співчуття, доброту, любов до ближнього. Подаруйте квіточки незнайомій людині, яка виглядає засмученою.
  • Жовтий відтінок допоможе зняти хвилювання перед важливою подією, подолати осінню хандру, повірити у себе та свої сили.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
13.11.2022 в 13:47 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: букет квітів, квіти
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.