Секрети ефективного пакування: як правильно підготувати речі для переїзду

Секрети ефективного пакування: як правильно підготувати речі для переїзду
Ілюстрація / Світлина: urapereyizd.com.ua
Експерти мувінгової компанії розповіли про секрети ефективного пакування речей.

Переїзд — це завжди випробування наших нервів на міцність. Але цього не уникнути, тож потрібно підійде до цього питання максимально відповідально. Щоб довезти майно цілим та неушкодженим, потрібно як слід його упакувати. Правильне пакування не лише збереже ваші речі, але й допоможе швидко розібрати все на новому місці. Експерти компанії Ура! Переїзд розповіли про секрети ефективного пакування речей. 

Як підготуватися речі до переїзду: 6 кроків

пакування при переїзді
Пакування при переїзді / Світлина: urapereyizd.com.ua

  1. Почніть з підготовки. Перш ніж почати пакувати речі, підготуйте все необхідне, щоб потім не метушитися в пошуках скотчу чи маркера. Отож, вам знадобляться: картонні коробки, вакуумні пакети, липка плівка, пузирчаста плівка, скотч, ножиці, маркер і тому подібне. 
  2. Розсортуйте речі. Розберіть все необхідне за категоріями. Так ви впораєтесь з пакуванням швидше. Ще одна цінна порада — сміливо позбутися тих речей, які не використовувалися понад рік. 
  3. Упакуйте крихкі речі. Почати пакування краще з крихкого, щоб в метушні не пошкодити їх. Тож посуд, дрібну побутову техніку, дзеркала, декор і тому подібне, слід упакувати особливо ретельно. Обгорніть ці речі в кілька шарів пузирчастої плівки та упакуйте у відповідного розміру коробки. До речі, побутову техніку добре перевозити в “рідних” коробках, звісно, якщо вони у вас збереглися. 
  4. Пакування одягу. Одяг та взуття найкраще складати у вакуумні пакети. Повітря з них чудово відкачується за допомогою звичайного пилососа. Складайте одяг без поспіху, акуратно, щоб він не пом’явся. 
  5. Упакуйте інше майно. Коли всі дрібні речі складені, слід переходити до меблів та великої побутової техніки. Великі меблі слід розібрати, особливу увагу слід приділити кутикам, щоб на них не з'явилися сколи чи подряпини. 
  6. Маркуйте коробки. Не забувайте підписувати всі коробки, рекомендовано робити це з кількох сторін, щоб не обертати їх при розпаковуванні. 

Чому варто довірити пакування спеціалістам

Далеко не у всіх є час та бажання упаковувати речі для переїзду, особливо меблі чи побутову техніку. Тож ви можете підготувати різні дрібниці, а роботу з іншим майном довірити професійним пакувальникам. Спеціалісти компанії Ура! Переїзд подбають про ваше майно. Вони не лише упакують речі, але й подбають про вантажників, вантажне таксі та доставку.

вантажники
Вантажники / Світлина: urapereyizd.com.ua

Професіонали допоможуть правильно упакувати ваші речі та доставлять їх цілими і неушкодженими. Для пакування використовуються лише якісні пакувальні матеріали, а спеціалісти дотримуються правил безпеки пакування та транспортування. Тож ви можете не хвилюватися про порушені терміни, пошкоджене майно чи інші незаплановані проблеми.

Зекономте час та не піддавайте себе стресу через необхідність готуватися до переїзду. Зверніться до фахівців, вони допоможуть все організувати та заощадити. Саме так, адже організувати переїзд самостійно досить складно, адже немає гарантії, що найняті окремо вантажники та транспорт прибудуть одночасно, тож простій доведеться оплачувати вам.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
24.11.2023 в 19:10 Рейтинг: 5.0 // 4
Теги: вантажники, переїзд, пакування, мувінгова компанія
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.