Що лікує лікар вертебролог?

Що лікує лікар вертебролог?
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Вертебролог — лікар який займається захворюваннями спини та поєднаних з ним хвороб.

Проблеми хребта являються одними з частих захворювань. Показник осіб у цілому миру, які хворіють на ці хвороби досягає до двох млн. В сучасний період суттєвим попитом залишається професія  лікаря по хребту. 

Вертебролог https://vertebrolog.kiev.ua/ua/ — це лікар який займається захворюваннями спини та поєднаних з ним хвороб органів організму. Тямучий вертебролог зможе швидко сказати вірне заключення і провести необхідне відновлення. Для обстеження фахівець використовує огляд пацієнта, високотехнологічні методи діагностики. 

лікар вертебролог

При яких симптомах потрібно звернутись до вертебролога? 

Біль в спині це основний прояв із-за чого хворі звертаються до вертероневролога. Головними джерелами хворобливості являються хвороби м'язів, зажатість спинномозкових волокон. Болючість — це основна ознака порушення зі спиною, вкрай важливо не затягувати з прийомом до лікаря при появі хворобливих проявів. 

Розповсюдження оніміння в грудну ділянку або в ногу супроводжує хвороби, більше при здавленні спинномозкових корінців. Запаморочення утворюється при затримці кровообігу по венам, які прямують крізь поперекові відростки хребців та впливають на кровообіг головного мозку. 

Прояви напруження м'язів, порушення активності часто виявляються в осіб із захворюванням скелетного відділу. 

Відвідувач Андрій 37 р. Перебував в закладі вертебрології зі скаргами на вісочний біль і порушення в грудному відділі. Тиждень ковтає різні ліки й результату немає. В центрі для нього проведено додаткове дослідження — проведена рентгенографія даного сегменту та УЗІ артерій шиї. Було знайдено зменшення хребтової судини в досліджуваному сегменті шиї. Після проведення етапу лікування стан чоловіка нормалізувався, він став до роботи, захворювання зменшились. 

Як здійснюється візит у фахівця та обстеження? 

вертебролог

При відвідуванні лікар проводить огляд відвідувача, збирає історію захворювання. Робиться неврологічне обстеження. При потребі вертебролог направляє пацієнта на інструментальні засоби обстеження: магнітно-резонансна діагностика, УЗІ судин голови та інші. Вони допомагають виконати пошарові зображення хребта, що дозволяє більш точно вияснити зміни суглобів і знайти механізми які довели до виникнення даного захворювання. 

В кінці виконання дослідження людині встановлюється діагноз та застосовується потрібне медикаментозне відновлення. 

У відновлювальному заході можуть бути впроваджені наступні процедури, як медикаментозні ін'єкції, мануальна корекція хребта, кінезіологія, ударно-хвильова процедура, комп'ютерне витягування хребта. 

Довіряйте вашу проблему фахівцям. Вертеброневрологи вертебрологічного відділення обов'язково в змозі вам допомогти в зменшенні хвороб з суглобами.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
06.11.2023 в 20:09 Рейтинг: 5.0 // 6
Теги: вертебролог, Лікар
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.