Швидкий перенос бізнесу в інтернет з «Shop-Express»

Швидкий перенос бізнесу в інтернет з «Shop-Express»
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Коли переносити бізнес в онлайн і як це зробити швидко? Розбираємось далі в статті.

Виробникам і продавцям товарів у певний момент доводиться розглядати питання про вихід бізнесу в онлайн. Оскільки у багатьох випадках це стає відповіддю виклики конкуренції та змін на ринку, перенесення бізнесу в інтернет має бути максимально легким та швидким. Для цього оптимальним інструментом стануть готові інтернет-магазини на SaaS платформах (їх часто називають конструкторами сайтів).

Коли переносити бізнес в онлайн

Вихід бізнесу в онлайн — серйозне і відповідальне рішення, його успіх залежить значною мірою від того який момент ви оберете для таких змін. Питання виходу в інтернет актуальне практично для будь-яких компаній. Наприклад, аграрний бізнес теж може продавати свою продукцію онлайн.

інтернет-магазин

Отже, на які критерії звертати увагу, якщо ви замислюєтесь над виходом бізнесу в онлайн.

  • Фінанси. Якщо прибутковість бізнесу низька або падає через малу кількість клієнтів, варто замислитись над виходом в онлайн. Це допоможе розширити аудиторію та знайти більше покупців.
  • Зміни в ситуації на ринку. Зростання конкуренції, що призвело до падіння продажів, також може бути сигналом, що час виходити онлайн.
  • Інновації. Якщо з’являються нові сервіси та інструменти продажів, які використовують конкуренти, варто приймати аналогічні рішення, щоб не відстати від прогресу і не залишитись “на узбіччі”.
  • Стратегічні плани розвитку. Вихід в онлайн може бути й не реакцією на обставини, а дією на упередження, плановим кроком. Наприклад, ви можете запланувати відкриття інтернет-магазину на момент, коли у бізнесу буде понад п'ять торговельних точок офлайн чи коли він принесе певну суму прибутку.

Пам’ятайте, що вихід онлайн не обов’язково означає відмову від традиційних продажів у магазинах, салонах чи шоурумах. Залежно від специфіки бізнесу, ви можете поєднувати продажі онлайн та офлайн у різних співвідношеннях.

Рішення для швидкого виходу в онлайн

Shop-Express

В ситуації невизначеності та підвищених ризиків важливо знайти рішення, які зроблять вихід в онлайн простим та швидким. Зверніть увагу на готові інтернет-магазини від Shop-Express. Це українська платформа створення інтернет-магазинів. Вона пропонує:

  • швидкісний надійний хостинг;
  • систему управління контентом;
  • зручні та сучасні інструменти управління продажами.

Все це в одній панелі, без необхідності слідкувати за оновленнями та з гарантованою технічною підтримкою на весь період користування.

Ви отримаєте інтернет-магазин із готовими основними сторінками. Залишиться лише наповнити товарами, підключити домен та обрану платіжну систему.

Після цього ви зможете запускати рекламну кампанію чи іншими шляхами просувати інтернет-магазин.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
23.02.2024 в 13:13 Рейтинг: 5.0 // 5
Теги: Інтернет, сайт, бізнес, конструктор сайтів, інтернет-магазин
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.