Відпочинок та оздоровлення в Трускавці, Східниці, Моршині: що потрібно знати

Відпочинок та оздоровлення в Трускавці, Східниці, Моршині: що потрібно знати
Трускавець / Світлина: з відкритих джерел
Переваги відпочинку в курортних містах. Лікування в санаторіях Трускавця, Моршину, Східниці. Коли краще поїхати на відпочинок.

Курорти, розташовані у Львівській області — одні з найбільш популярних в Україні. Така популярність викликана можливістю не лише добре відпочити, а й поправити здоров'я. Які особливості оздоровлення та відпочинку в санаторіях в Моршині, Трускавці та Східниці?

Переваги відпочинку в курортних містах

Поїздка до Трускавця, Моршина або Східниці дозволяє розслабитися, чудово провести дозвілля та оздоровитися за короткий період часу. Переваги відпочинку в Карпатах можна схарактеризувати так:

  • широкий вибір варіантів для проживання — від п'ятизіркових готелів до мініготелів у Східниці, Трускавці та Моршині;
  • розвинена інфраструктура у таких комплексах, як санаторій «Карпати» у Трускавці https://karpatykruiz.com.ua/truskavets/sanatoriums/karpaty.html, дозволяє чудово провести відпустку з дітьми або відпочити літнім людям;
  • розвинена транспортна інфраструктура дозволяє дістатися на курорт, як залізницею, так і автобусом;
  • можливість відвідати на екскурсії унікальні природні об'єкти (озеро Синевир), історичні місця (замки Закарпаття);
  • мінімальна вартість путівок, порівняно з європейськими курортами
  • можливість відпочити будь-якої пори року;

Трускавець

Лікування в санаторіях Трускавця, Моршину, Східниці

Лікування здійснюється у різних напрямках:

  • У Східниці — органів травлення, сечостатевої та кровоносної системи, ендокринного профілю, реабілітація для людей, які перехворіли на коронавірус.
  • У Моршині — гастроентерологічного профілю, нирок, ендокринної, нервової та серцево-судинної системи;
  • У Трускавці — органів дихання, сечовидільної та кістково-м'язової системи, дерматологічного та ендокринного профілю, відновлення після операцій на нирках.

Сучасні курортно-оздоровчі комплекси, такі як готель «Богдан» у Моршині https://karpatykruiz.com.ua/morshyn/hotels/bogdan.html пропонують не тільки кліматотерапію та водолікування, а й цілий комплекс інших оздоровчих процедур — фонофорез, лазеротерапію, магнітотерапію, різні види масажів, дієтотерапію, лікувальну фізкультуру, інгаляції, тюбаж, озокеритотерапію, кисневі коктейлі.

Готель Богдан

У вартість путівок оздоровчих комплексів включають не лише проживання, а й харчування, стандартний комплекс лікувальних процедур, консультації з лікарями та вживання мінеральних вод, можливість відвідування дитячої кімнати, відвідування спа-зони, доступ до Інтернету.

Коли краще поїхати на відпочинок?

Путівку в санаторії Трускавця, Моршину, Східниці можна замовити в будь-який час, адже курорти працюють цілий рік, навіть зараз, в умовах воєнного стану. Якщо плануєте відпочинок заздалегідь, то варто враховувати певні фактори.

Вартість на проживання в санаторіях нижча восени та весною. Також, в цей час мало туристів, а тому можна насолодитись тихим, спокійним відпочинком. Влітку та на зимові свята — ціни найвищі. Якщо плануєте поїздку в цей час, краще заздалегідь бронювати номер.

Якщо поєднати разом з курсом лікування поїздку в Карпати на екскурсію, краще їхати влітку або восени, коли тепла погода. Суха погода дозволить сповна насолодитись місцевою природою та гірським повітрям.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
25.10.2022 в 10:57 Рейтинг: 5.0 // 2
Теги: Курорт, відпочино, східниця, Моршин, Трускавець, лікування
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.