Бітрікс24: основи CRM

Бітрікс24: основи CRM
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Система Бітрікс24: CRM пропонує своїм користувачам безліч нових можливостей для бізнесу та суттєву економію часу на виконання завдань.
Автоматизація значно спрощує ведення бізнесу і ділові люди швидко оцінили всі нові переваги. Останнім часом підприємці та бізнесмени активно користуються такою системою, як Бітрікс24: CRM. З яких причин вони роблять саме такий вибір?

Основні переваги Бітрікс24

Серед переваг, які пропонує система Bitrix24 своїм користувачам, можна виділити такі:
  1. Для того щоб скористатися програмою та отримувати потрібні результати, не потрібно спочатку вкладати кошти. Спробувати, що і як, можна відразу. Тому старт досить простий, з яким зможуть впоратися всі, незалежно від рівня підготовки.
  2. Спеціально для тих людей, які хочуть протестувати систему, підготовлена безкоштовна версія. Для того щоб це зробити, слід пройти реєстрацію, підключити Бітрікс24, а також приступити до роботи і до вивчення.
  3. До програми додається детальна інструкція, в якій прописані основні можливості. Це дозволяє швидко зорієнтуватися, а також вибрати правильний шлях для дій.

Основні функціональні можливості Бітрікс24

  • Можливість взаємодії між працівниками. Спеціально для цього були розроблені як особисті, так і загальні чати. Крім цього, до певних завдань додаються коментарі. Є можливість здійснювати голосові, а також відеодзвінки.
  • Можливість роботи з документами. При необхідності можна здійснювати обмін документами, а також їх вивчення та перевірку. Для зберігання документів можна використовувати відповідне сховище.
  • Відносно простий процес управління проектами. При необхідності можна готувати завдання, відстежувати процес їх виконання. Наприклад, можна використовувати спеціальні діаграми Гантта.
  • В автоматичному режимі можна створювати Ліди, а також відстежувати контакти і їх фіксувати.
  • За допомогою програми Бітрікс24 можна готувати рахунки, а також угоди. Всі ці дії не займуть багато часу.
Бітрікс24: основи CRM

Як повинні діяти новачки?

Для того щоб почати користуватися системою Бітрікс24, слід попередньо пройти процедуру реєстрації. Після цього слід виконати наступні дії:
  1. Підготовка структури компанії.
  2. Підключення всіх працівників до даної системи.
  3. Підготовка основних завдань.
  4. Ведення робочого листування. Для цього можна користуватися чатом або ж відповідними дзвінками.
  5. Підготовка лідов.
  6. Підготовка спеціальних карток для клієнтів.
Щоб користуватися ефективною системою Бітрікс24, слід керуватися інструкцією, які створені професіоналами.

Особливості навчання співробітників

Для того щоб успішно користуватися Бітрікс24, слід підключити всіх співробітників, а також підготувати структуру компанії. Для цього потрібно:
  1. Відвідати в програмі розділ «Структура компанії». Це дозволить підготувати всі необхідні розділи та підрозділи. Крім цього, потрібно вказати керівника, співробітників.
  2. Наступний крок - це залучення співробітників.
Для того щоб успішно користуватися усіма функціональними можливостями, слід правильно діяти. Використовувати всі функції потрібно відповідно до рекомендацій і порад.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
12.12.2020 в 14:45 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: Бітрікс24: CRM
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.