Екскурсія по небу – кращий подарунок

Екскурсія по небу – кращий подарунок
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Варто пам'ятати дуже важливі моменти і озвучити їх адресанту, який отримає сертифікат.
Давно шукаєте ідеальний подарунок для друга, другої половинки або близької людини? Подаруйте йому емоції – політ на літаку Рівне в будь-яку пору року. Компанія, яка пропонує таку можливість, допоможе людям втілити в життя свою стару мрію, а деяким побороти страх перед висотою. Політ на літаку ще ніколи не був таким доступним! Будь-хто може порадувати своїх рідних, зробивши унікальний подарунок. Сертифікат можна купити навіть через інтернет, перебуваючи вдома.

Чому такий подарунок запам'ятається кожному?

Подорож по небу подарує задоволення і бурю емоцій і романтикам, і батькам з дітьми, і навіть скептики побачать життя під іншим кутом. Рівень адреналіну визначається самою людиною: звичайна прогулянка з фотографіями або віражі і інші фігури вищого пілотування. Що якщо дівчині теж подобається активний відпочинок? І вона не може жити без гострих відчуттів? У такому випадку питання з оригінальним подарунком вирішене.

Особливості польоту і важливі моменти

Варто пам'ятати дуже важливі моменти і озвучити їх адресанту, який отримає сертифікат:
  • Недовгі розважальні екскурсії проходять по вихідним, а більш тривалі можуть бути і по буднях.
  • Організація польоту на літаку для агентства не складе проблем, все залежить від вимог клієнтів.
  • Беручи до уваги кількість пасажирів, надається повітряне судно з кваліфікованим пілотом, який покаже запрошеним, як виглядає знайома місцевість з висоти пташиного польоту.
  • По приїзду на аеродром відвідувачам розкажуть про правила поведінки і польоту, а потім всіх розсадять по місцях відповідно до заявленого числа пасажирів. Потім відбувається старт і зліт. Ніякої спеціальної підготовки не знадобитися.
Замовити небесну прогулянку можна протягом всього року, крім тих днів, коли погані метеоумови. Можна спробувати зробити зимові фотографії, а потім по черзі весняні, літні, і в підсумку вийти цілий тематичний альбом: «Пори року: погляд з неба».
Екскурсія по небу – кращий подарунок

Безпека – понад усе

Агентство польотів завжди дотримується правил безпеки і зберігає авіаційну техніку в належному стані, що гарантує надійність польотів, як для клієнтів, так і самих пілотів. Персонал агентства в рівній мірі цінує життя і здоров'я всіх осіб. Екскурсії по небу проводять виключно кваліфіковані льотчики, у яких є всі дозвільні документи для польотів. При появі непередбачених обставин, клієнти завжди завчасно отримують повідомлення про перенесення польоту на інший день або час. З метою безпеки клієнтів при здійсненні авіаподорожі, на землі здійснюється детальний інструктаж.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
24.09.2021 в 11:07 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: політ на літаку, екскурсія
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.