Натяжні стелі – кращий вибір для швидкого ремонту

Натяжні стелі – кращий вибір для швидкого ремонту
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Натяжні стелі дозволяють швидко та кардинально змінити вигляд будь-якого приміщення.
Сучасні технології дозволяють виконувати ремонт на високому рівні у максимально короткий термін. У тому числі це відноситься до створення рівного та ефектного стельового покриття. Естетичність та красу в такій ситуації забезпечують натяжні стелі. Сьогодні вони відрізняються великим різноманіттям, що підтверджує каталог натяжних стель у Львові від компанії Velum.

Варіанти натяжних стель

Зручною для покупців перевагою стає широкий вибір варіантів практичного та довговічного покриття. В асортименті пропонуються вироби з такими типами поверхні:
  • тканинна;
  • глянсова;
  • сатинова;
  • матова;
  • ексклюзивна та інші.
Всі типи пропонованої продукції з описом можна переглянути на сайті компанії Velum. Покупці можуть самостійно вибрати максимально привабливий для себе варіант. Стеля найчастіше вибирається залежно від загального стилю інтер'єру квартири чи окремої кімнати, де використовуватиметься. Найчастіше натяжні стелі для житлових приміщень, кухні та санітарних приміщень відрізняються різною стилістикою. При цьому вибір єдиного матеріалу часто стає успішним інтер'єрним рішенням. Особливо такий варіант привабливий у квартирах невеликої площі.

Розкішно виглядають варіанти з різним візерунком та малюнком у різних кімнатах. Поєднання полотен із різними фактурами часто використовується при виконанні зонування приміщення із поділом на різні простори.
Натяжні стелі – кращий вибір для швидкого ремонту

Замовлення та оформлення покупки

На сайті компанії Velum зручно направити заявку вже на стадії просто входу на головну сторінку. Своє сприяння у покупці пропонує в режимі онлайн кваліфікований та досвідчений менеджер. Така можливість допомагає оцінити пропонований асортимент, залежно від варіантів виробів, які пропонує компанія.

Зручною перевагою ресурсу стає можливість у попередньому режимі виконати розрахунок необхідної кількості матеріалу. Під час проведення розрахунків рекомендується робити необхідні додаткові ділянки матеріалу, які потрібні для створення кріплення покриття натяжної стелі зі стіною.

Після проведення попередніх розрахунків кожен покупець може замовити необхідні матеріали безпосередньо на сайті. Після оформлення заявки з кожним клієнтом оперативно зв'язується менеджер, щоб уточнити деталі покупки, домовитися про надання послуги та оплати обраний товар. У разі потреби представники організації з продажу натяжних стель надають додаткові консультації щодо їх встановлення.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист ARDinform
24.01.2022 в 10:25 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: Натяжні стелі, Velum
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.