Навіщо вивчати англійську мову? Інші культури

Навіщо вивчати англійську мову? Інші культури
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Вивчення англійської дасть вам можливість побачити себе іншими очима, і, можливо, ви відкриєте аспекти себе чи культури, про які раніше не думали.

Вивчення англійської мови є важливим, оскільки воно покаже вам інші культури, спосіб життя та інший спосіб мислення. Ви зможете познайомитися з новими та цікавими людьми та зрозуміти їхні звичаї. Таким чином, це дасть вам можливість побачити себе іншими очима, і, можливо, ви відкриєте аспекти себе чи своєї культури, про які раніше не думали.

Подорожувати!

Володіння англійською мовою дозволить вам подорожувати по всьому світу і давати вам зрозуміти. Ви зможете повною мірою насолодитися своєю подорожжю, оскільки англійською розмовляють на п'яти континентах, і це дозволить уникнути стресових ситуацій, викликаних мовним бар'єром.

Крім того, що англійська мова є лінгва франка майже на всій планеті, вона є офіційною мовою багатьох країн, таких як Англія, Ірландія, США, Канада, Мальта, Австралія, Нова Зеландія, а також деяких країн Карибського басейну, Азії, та Африки.

Уявіть собі всі можливості! Курси англійської мови онлайн покращують ваші навички.

Це мова, яку найбільше вивчають у світі

Чи знаєте ви, що іспанська мова є другою за поширеністю мовою у світі за кількістю носіїв, після китайської та вище англійської? То навіщо вивчати англійську, якщо я вже знаю іспанську? Англійська є мовою, яку найчастіше вивчають як другу мову. Хоча число носіїв англійської мови становить від 300 до 400 мільйонів, кількість людей, які вивчають її як другу мову, така сама, перевершуючи всі інші мови. Крім того, знання англійської допоможе нам краще зрозуміти нашу культуру та нашу мову, оскільки існує багато англіцизмів, які наповнюють наше повсякденне життя.

Особистісний ріст

англійська мова

Вивчати англійську легше, ніж ви думаєте, і гордість, яку ви відчуєте, коли це зробите, неможливо описати. Пам’ятайте, що шлях прокладається ходьбою, і як тільки ви пройдете перший крок (вирішивши, що хочете вивчати англійську), решта піде.

Оскільки ваші знання та словниковий запас збільшуються, то щоразу, коли ви помічаєте, що краще розумієте, ваша впевненість у собі також зростатиме. Ви позбудетеся всіх своїх страхів і відпустите говорити англійською, не замислюючись про це. Перемагай себе, вивчаючи англійську!

Мистецтво і література

Знаючи англійську, ви можете насолоджуватися британським гумором, англосаксонською літературою, кіно і театром, англійською культурою в цілому. З англійською ви зможете краще оцінити каламбури, жарти, метафори та всі нюанси, які втрачаються під час перекладу. Ви зможете дивитися фільми в оригінальній версії, розуміти тексти англомовних пісень або оцінювати сюжети та тонкощі улюблених відеоігор.

Коли ваш рівень вищий, ви можете наважитися навіть на творчість Шекспіра. Ви приймаєте виклик? Школа англійської мови americanenglish.ua допоможе вам вивчити мову.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
09.12.2022 в 17:16 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: онлайн курси, курси англійської, Англійська мова
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.