Патчі Rosy Drop — бездоганна пропозиція від японського бренду

Патчі Rosy Drop — бездоганна пропозиція від японського бренду
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Використання патчів Rosy Drop допомагає процесу ефективного омолодження ніжної та чутливої шкіри в зоні очей.

Завдяки преміальній японській косметиці від компанії Rosy Drop, жінки отримали чудову можливість насолоджуватися красою та здоров’ям шкіри в будь-якому віці. Омолоджувальні патчі бренду Rosy Drop містять унікальні компоненти:

  • витяжка плаценти ніжних пелюсток троянди;
  • витяжка клітин пелюсток троянди;
  • комплекс пептидів;
  • біоактивні речовини винограду;
  • гіалуронову кислоту.

Використання патчів Rosy Drop https://laserhousecosmetics.com.ua/ua/4686-patchi-pod-glaza-rosy-drop-rose-perfect-stretch-sheet-60-sht/ допомагає процесу ефективного омолодження ніжної та чутливої шкіри в зоні очей. Органічні компоненти наповнюють епідерміс вологою зсередини, розгладжують зморшки, роблять гладкий і еластичним покрив. Достатньо всього кілька хвилин, щоб освіжити зовнішній вигляд, адже патчі повністю просякнуті активними компонентами, які завдяки інноваційній технології Balloon Compression Technology швидко проникають у найглибші шари епідермісу.

патчі Rosy Drop

Купівля патчів марки Rosy Drop можлива в інтернет-магазині Лазерхауз Косметикс. Клієнтів, напевно, зацікавлять вигідні пропозиції та помірні ціни на всю продукцію.

Екологічність та безпека патчів Rosy Drop

Патчі Rosy Drop легко використовувати. Вони щільно прилягають до шкіри, мають приємний ненав’язливий аромат і дуже ніжно впливають на делікатну зону навколо очей.

Компанія Rosy Drop високо цінується за використання екологічно чистих інгредієнтів у процесі виробництва косметики. Рослинні компоненти дають чудовий ефект, не подразнюють шкіру та не провокують появи алергічних реакцій.

Дивовижний і досконалий екстракт, отриманий зі стовбурової троянди, швидко трансформується в будь-які види людських клітин. Вони беруть безпосередню участь у регенерації шкіри та забезпеченні її підтягнутості та еластичності. Позитивний ефект клітин рожевих пелюсток використовують для того, щоб зробити шкіру здоровою та молодою.

патчі Rosy Drop

Патчі від марки Rosy Drop містять унікальний комплекс факторів зростання:

  • фактор EGF — служить для регенерації клітин, робить шкіру еластичною та світлішою;
  • фактор FGF — необхідний для еластичності та пружності шкіри;
  • фактор IGF — забезпечує оптимальний рівень зволоження, підтягує шкіру, сприяє самостійному виробленню колагену та гіалурону.

Патчі можна використовувати для будь-якого типу епідермісу в домашніх умовах. Перед застосуванням бажано добре очистити шкіру й насолоджуватися приємним швидким результатом.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
24.05.2023 в 18:37 Рейтинг: 5.0 // 2
Теги: патчі, Rosy Drop
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.