Топ бюджетних ПОД систем 2023 для новачків

Топ бюджетних ПОД систем 2023 для новачків
POD-системи
Перезаправні моделі можуть бути максимально простими в експлуатації і саме такі пристрої ідеально підійдуть ти, хто тільки знайомиться з вейпом.

Ринок електронний сигарет наповнений безліччю девайсів від величезної кількості виробників. Вони можуть бути як максимально простими у використанні, так і доволі складними, дешевими і дорогими, будь-яких форм і розмірів. І обрати щось конкретне людині, яка вирішила спробувати вейпінг може бути доволі складно. Тому варто звернутися до списку найкращих девайсів за доступною ціною.

Топ бюджетних подиків 2023 для починаючих вейперів

В цьому списку розглянемо саме перезаправні ПОД системи, не чіпаючи одноразки. Адже одноразові пристрої буквально всі підходять новачкам. Перезаправні моделі можуть бути максимально простими в експлуатації і саме такі пристрої ідеально підійдуть тим, хто тільки знайомиться з вейпом. І до цього топу потрапили:

  1. Lost Vape Ursa Nano.
  2. Voopoo Vinci Q.
  3. Lost Vape Ursa Art.
  4. Suorin Air Mini Pod.
  5. OXVA Xlim Crystal.

Lost Vape Ursa Nano

Простий, стильний і компактний ПОД. Він оснащений картриджем на 2,5 мл, чого достатньо на весь день паріння, якщо вам цей процес дійсно сподобається. У нього доволі ємний акумулятор — 800 мАг, тож девайс не доведеться заряджати надто часто. Так як ця модель сумісна з картриджами від 0,6 до 1,4 Ом опору, ви зможете спробувати різні стилі паріння.

Замінюється у цієї моделі весь картридж. Візуально модель теж приваблює, адже має доволі багато варіантів забарвлень.

Lost Vape Ursa Nano

Voopoo Vinci Q

Вінчі в цілому може похизуватись високим рівнем якості та неперевершеною смакопередачею. А серія Q стала чудовим бюджетним варіантом для новачків. Симпатичний текстурований корпус виконаний в приємних кольорах, як яскравих, так і ніжних пастельних. Модель вміщує 2 мл рідини, та оснащується акумулятором на 900 мАг. Цей девайс підтримує опір від 0,3 до 3 Ом, що доволі багато як для такої простої моделі.

Придбавши відповідні картриджі, ви зможете випробувати будь-який стиль паріння. У Voopoo Vinci Q є кнопка фаєр для активації тяги.

Voopoo Vinci Q

Lost Vape Ursa Art

Ще один представник Урса, але на цей раз із замінними випаровувачами. ПОД також має картридж на 2,5 мл і акумулятор на 800 мАг. У нього стильний кольоровий корпус, що може більше сподобатись деяким користувачам. Це ідеальна бюджетна модель, якщо ви хочете спробувати погратися з випаровувачами замість того, щоб міняти весь картридж. В даному випадку робити це дуже просто. А рівень смакопередачі вартий всіх зусиль з догляду.

Lost Vape Ursa Art

Suorin Air Mini Pod

Компактний пристрій має більш прямокутну та пласку форму. Цей малюк має картридж на 2 мл і акумулятор на 430 мАг. Зважаючи на його мініатюрні розміри, цього цілком достатньо. Недорогий подик стане хорошим вибором для початківця. Корпус має багато варіантів забарвлень і жодних елементів керування.

Якщо шукаєте пристрій, який дозволить без зайвих рухів випробувати вейпінг та насолодитися смачною парою — Suorin Air Mini Pod точно підійде для цього.

Suorin Air Mini Pod

OXVA Xlim Crystal

Хороша і проста модель з лаконічним дизайном. ПОД має картридж на 2 мл. Акумулятор у цієї моделі доволі місткий — 900 мАг. Девайс працює на змінних картриджах та забезпечує хорошу смакопередачу. У нього є регулятор обдування, який дозволяє налаштувати затяжку від вільної до тугої сигаретної. Більше ніяких елементів керування у пристрою немає. Підходяща базова модель для тих, хто вирішив спробувати.

OXVA Xlim Crystal

Будь-яка з цих моделей задовольнить потреби у нікотині та підійде тим, хто починає знайомство з вейпінгом. Вони бюджетні, прості, стильні та надійні. І серед них знайдуться як максимально прості моделі, які не сильно відрізняються від одноразок, так і трохи складніші девайси. Вам залишається лише заправити їх рідиною на сольовому нікотині і насолоджуватися солодким паром.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
12.10.2023 в 18:20 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: POD-системи, вейпінг, ПОД системи
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.