Троянди — милий подарунок для коханої

Троянди — милий подарунок для коханої
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Якщо ви хочете зробити подарунок у вигляді букета троянд, вам потрібно знати, що означає кількість рослин та їх колір.
Троянди від https://shop.camellia.ua/ua/catalog/cat-1/rose це символ кохання ще з давніх часів. Якщо ви хочете зробити коханій романтичний вечір, тоді без цих ніжних квітів вам не обійтися.

Які сорти краще вибрати для своєї жінки:
  1. Ельдорадо, дуже красиво виглядає коли повністю розкривається. Колір багряний або помаранчевий. Шипи ростуть тільки знизу стебла.
  2. Надзвичайно гарна Блек Баккара, її бутони майже чорні, стебло довге. Ці троянди довго зберігають свою свіжість навіть у зрізаному стані.
  3. Ще один сорт для коханої це Едді Мітчел, краї пелюстків загорнуті, що надає їй особливого шарму. Відтінок насичено червоний, яскравий аромат.
  4. Черрі Бренді — це двокольорові квіти, лососевого і багряного, пелюстки оксамитові. Стебла довгі, колючок небагато.

Є така легенда, коли богиня Афродіта вийшла з моря, на її тілі була піна, така ніжна і біла як хмаринки. Коли Боги це побачили, то додали до квітки нектар, завдяки якому з’явився цей неперевершений аромат.

Що означають кольори троянди

букет трояндКольори також мають значення по квітковому етикету. Необов’язково його дотримуватися, але вам буде цікаво:
  • Фіолетові уособлюють швидкоплинну пристрасть, несподіване захоплення. Їх дарують на День святого Валентина або на перше побачення.
  • Біла троянда це символ невинності, чистоти та ніжності. Це з’єднання двох сердець, тому їх приносять на весілля або річницю.
  • Колір персику означає добрі побажання, позитивний настрій і подяку. Тому їх можна піднести колезі або діловому партнеру.
  • І звичайно червоні це пристрасть, кохання такі квіти дарують дружині або коханій дівчині.

Яку кількість троянд треба дарувати

Якщо ви хочете зробити подарунок у вигляді букета із натяком, вам потрібно знати, що означає кількість рослин. Одна троянда означає хороше ставлення, ви можете подарувати її подрузі або хорошій знайомій. Три квітки говорять про почуття які тільки почали з’являтися. Коли подружжя прожило багато років разом, вони дарують одне одному квіти в кількості п’яти штук. Дуже сильне почуття кохання покаже двадцять одна троянда.

У однієї дівчини на роботі був колега, який постійно ображав її. Вона не знала чому, сама завжди намагалася з усіма бути в гарних стосунках. Проте колега все одно знаходив привід, щоб її образити. Одного разу вона навіть заплакала, не змогла вже терпіти негативне відношення. Парубок нічого не сказав, а на наступний ранок, він подарував букет в ньому було п'ятнадцять троянд. Її подруга сказала, що така кількість є символом примирення й означає що чоловік таким чином дуже вибачається.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
16.08.2021 в 18:36 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: квіти, троянди
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.