Унікальні грилі для дому від Kamado Joe

Унікальні грилі для дому від Kamado Joe
Керамічний гриль Kamado Joe
Керамічні грилі Камадо — те, що повинно бути в кожній родині, якщо ви відноситесь до прихильників барбекю, вам цікаво пробувати нові страви на вогні.

Майже немає прихильника барбекю який би не знав бренд Kamado Joe. А хтось давно мріє стати володарем цього унікального та професійного типу гриля для свого дома, дачі чи навіть кафе. Адже саме цим він приваблює, що з ним ви можете готувати надскладні блюда не тільки як для сімейної вечері, а навіть як для вишуканого обіду в ресторані.

Безліч незвичайних властивостей роблять його таким особливим. Це можливість підтримувати постійну температуру завдяки термостійкій кераміці, стильний дизайн, надійна кришка, яка дозволяє легко контролювати та регулювати температуру. Тому керамічні грилі для дому від Камадо — це те, що повинно бути в кожній родині, якщо ви відноситесь до прихильників барбекю, вам цікаво пробувати нові страви на вогні, ви знаєте як правильно смажити м’ясо та досягнути ідеального результату. Тому обирайте свій Камадо на сайті «Грілекс», де представлені всі моделі від найменшого до великого розміру.

керамічний гриль Kamado Joe

Чим виділяються керамічні грилі Kamado Joe

Крім функціонального дизайну, керамічного корпусу, який акумулює тепло, та гнучкої системи приготування їжі, цей унікальний гриль має характеристики, які притаманні тільки цьому бренду.

  1. Має систему Divide & Conquer, яка дає можливість готувати їжу на різних рівнях та в різних температурних зонах.
  2. Пружина знижує вагу кришки, що підіймається, та утримує її там, де ви хочете.
  3. Ви можете використовувати дві зони нагріву, щоб смажити на одній половині на відкритому вогні, а на іншій половині з непрямим нагріванням.
  4. Є можливість готувати на кількох рівнях, а велика площа поверхні дозволяє одночасно готувати м'ясо, рибу, а також овочі та інші гарніри.

Слід зауважити досконалий дизайн пристрою, адже це не просто красивий корпус. Він має:

  • глазуровану поверхню покриту кракелюром, що робить кераміку міцнішою та стійкішою до температурних перепадів;
  • вентиляційні клапани розташовані зверху та знизу;
  • міцна дерев'яна ручка не нагрівається, тому дуже комфортна та безпечна під час роботи;
  • пристрій використовує вдвічі менше палива, ніж інші вугільні грилі.

керамічний гриль Kamado Joe

Пристрій має ущільнення із дротяної сітки зі скловолокна подвійної товщини. Це створює повітронепроникне середовище, що дозволяє смажити на грилі при високих температурах.

Як бачите, пристрій ідеально підходить для барбекю, випічки, копчення та іншого приготування їжі. У каталозі Grillex.com.ua ви знайдете також супутні аксесуари, які потрібні для більш комфортного та легкого приготування їжі.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
25.11.2023 в 12:21 Рейтинг: 5.0 // 4
Теги: Kamado Joe, керамічні грилі, гриль
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.