Чому варто купити електроскутер Citycoco Chopper 3000W?

Чому варто купити електроскутер Citycoco Chopper 3000W?
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Електроскутер Citycoco Chopper — це гарна можливість забезпечити транспортування в межах одного міста без великих витрат.

Электроскутер Citycoco Chopper 3000W – це сучасний компактний транспорт, який вирізняється високими експлуатаційними властивостями та оптимальними можливостями. Він використовується в умовах міста, дозволяючи швидко дістатись до пункту призначення без часових витрат. Вам більше не доведеться стояти у заторах чи їхати неоптимальними дорогами.

Характеристики

Дана модель є однією з найбільш швидких. При цьому вона вирізняється приємним зовнішнім виглядом, тому будь-який перехожий зверне увагу на таку особливість. Ергономічна форма гарантує маневреність при пересуванні, а також відсутність проблем у процесі. Хромовані диски, наявність яскравих червоних ліній привертають увагу, роблячи дизайн більш помітним.

Потужність досягає 3000 Вт. Цього достатньо для того, щоб розігнатись до швидкості 75 кілометрів за годину за оптимально короткий період. Велика прохідність виробу дозволяє подорожувати по різноманітним покриттям.

 

Герметична батарея розташована у нижній частині в захищеному місці. Такий підхід дозволяє знизити ризики пошкодження, а також швидкої поламки транспортного засобу. Гальмівна система нового покоління швидко відкликається на команди користувача, забезпечуючи зупинку у потрібний момент.


Інформаційне табло містить всю інформацію, яка потрібна для управління. Тут можна побачити ємність батареї, поточний рівень заряду та інші параметри.

Чому варто купити електроскутер?

Якісний електробайк – це гарна можливість забезпечити транспортування в межах одного міста без великих витрат. У користь даної покупки кажуть наступні фактори:

  • Наявність телескопічної підвіски. Вона відповідає за простоту рульового управління. З ним зможе справитись навіть новачок, не докладаючи зусиль. Достатньо попередньо ознайомитись з короткою інструкцією.
  • Задні елементи амортизують різноманітні удари, відповідаючи за комфорт та мінімізацію можливих пошкоджень у процесі транспортування.
  • Надійна оптика. Вона захищена від вологи, негативної дії зовнішніх факторів, пилу. Передня фара дозволяє їхати навіть вночі, забезпечуючи широкий діапазон освітлення на великій відстані.
  • Ємнісний двигун в комплекті з акумулятором. Він здатний розігнатись до 75 кілометрів за годину. При цьому не втрачається маневреність.
  • Акумулятор на одному заряді може протриматись більше 80 кілометрів.
  • Гідравлічна система гальмування, яка гарантує плавний хід та відсутність різких переходів. Не потрібно докладати великих зусиль, щоб зупинитись. Висока стійкість та надійність – основні характеристики, які відповідають за експлуатацію компонентів.

Електроскутер має в комплекті всі необхідні елементи. Сюди входить зарядний пристрій, який дозволяє швидко зарядити транспорт від звичайної мережі. Тут є тримач для смартфона. Можна підключитись через інтерфейс USB, що забезпечує передачу даних в режимі реального часу.

За допомогою інструкції користувач легко засвоїть особливості керування та інші можливості даного транспорту.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
22.04.2021 в 11:37 Рейтинг: 5.0 // 1
Теги: електроскутер
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.