Гендиректором китайської компанії став робот-гуманоїд

Гендиректором китайської компанії став робот-гуманоїд
© pixabay
Фірма стала одним із найшанованіших розробників відеоігор та мобільних додатків у країні з 1999 року.

Китайська технологічна компанія, що займається онлайн-іграми NetDragon Websoft, призначила генеральним директором віртуального гуманоїдного робота зі штучним інтелектом Тан Юй. Вважається, що він забезпечить справедливе та ефективне робоче місце для всіх співробітників, пише Daily Mail.

Людиноподібний робот живиться від ШІ. Міс Тан Юй служитиме хабом даних у режимі реального часу та аналітичним інструментом для підтримки прийняття рішень в організації.

Робот очолить основне дочірнє підприємство компанії Fujian NetDragon Websoft і стане символом її прагнення включити ШІ в управління.

"Призначення - це крок до того, щоб стати піонером у використанні ШІ для перетворення корпоративного управління та підвищення операційної ефективності на новий рівень. Це підкреслює стратегію компанії ШІ+ управління і є важливою віхою компанії на шляху до того, щоб стати організацією Метавсесвіту", - сказано в прес-релізі.

Нагадаємо, гендиректор компанії Tesla та мільярдер Ілон Маск висунув припущення про те, як триматиме контроль над роботами зі штучним інтелектом.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
09.09.2022 в 12:56 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: робот, китай, штучний інтелект
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.