Що подарувати колегам на цей Новий рік?

Що подарувати колегам на цей Новий рік?
Іллюстрація / Світлина: з відкритих джерел
В матеріалі ми підібрали кілька варіантів, серед яких ви точно зможете відшукати щось підходяще.
Хоч Новий рік і вважається сімейним святом, кожен раз ми вибираємо презенти не тільки для родичів і близького оточення, але і для своїх колег. Адже подібні знаки уваги співробітникам можуть стати запорукою ваших успішних робочих відносин і гарної атмосфери серед колективу. Тим, хто не знає, які подарунки доречно буде подарувати колегам на цей Новий рік, ми підібрали кілька варіантів, серед яких ви точно зможете відшукати щось підходяще.

Солодкі набори

Це хороший варіант, особливо якщо у вас не так багато часу на пошуки презентів для усіх своїх колег. Адже такі набори продаються в різних магазинах і їх без зусиль можна замовити ще і в інтернеті. Це можуть бути алкогольні цукерки, фігурки з шоколаду та марципану, різдвяні пряники з корицею і імбиром, кошики з джемами, медом і топінгами для напоїв та десертів, букети з екзотичних фруктів тощо.

Сертифікати

Що може бути цікавіше та краще, ніж нові яскраві враження? А саме такий презент ви можете зробити своїм колегам по роботі, купуючи один з сертифікатів на https://www.bodo.ua/novogodnie-podarki/. Варіантів для вибору у вас дійсно багато і в залежності від захоплень і характерів ваших співробітників, ви можете придбати для них сертифікат на похід в spa, пошиття вишиванки, катання на всюдиходах, політ в аеротрубі, фотосесію, вечерю з безлімітним м'ясом, стрілянину в тирі і ще безліч інших вражень, які подарують їм яскраві емоції.
подарунок колегам

Ланч бокс

Це практичний і безумовно необхідний девайс для тих співробітників, які вважають за краще брати з собою на роботу смачну і корисну домашню їжу. Такий ланч бокс ви можете вибрати з цікавим малюнком, який буде уособлювати собою атмосферу нового року. Крім того, ви можете придбати ланч бокси з підігрівом, які ще більш функціональні і точно сподобаються вашим співробітникам.

Календар

Досить таки тематичний презент, адже саме з настанням нового року починається новий календарний період, і такий знак уваги вашим колегам безумовно стане в нагоді. Ви можете придбати для них настінний календар або той, який можна поставити у себе на робочому столі.

Непоганий варіант — це так званий "вічний календар", який і взагалі буде служити вашим колегам ще багато років.

Чай або кава

Рідко можна зустріти людину, яка б не любила чай або каву, а це значить, що той чи інший набір може стати хорошим подарунком для ваших колег по роботі на Новий рік. Причому, складатися він може не тільки з елітних сортів чаю або кави, але і зі спеціального заварника, чашок, спецій і тому подібного.

Флешка

Такий презент хоч і може здатися досить скромним, але він напевно стане в нагоді кожному. Адже на подібному цифровому накопичувачі можна зберігати не тільки робочі файли, але і особисті фото, відео, улюблену музику і фільми, і ще багато іншої інформації. Ну а якщо флешка буде ще і з незвичайним дизайном, наприклад у вигляді символа майбутнього року, новорічних персонажів або героїв коміксів, то такий презент сподобається колегам подвійно.

Вибирайте подарунок для співробітників з розумом і тоді в наступному році ваші відносини і атмосфера в колективі стануть ще кращими!
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред ARDinform
09.12.2020 в 14:23 Рейтинг: 0.0 // 0
Теги: подарунок колегам, Подарунок, новорічний подарунок
Комментариев нет.
Войдите, чтобы оставить комментарий.